independent sales reps

Om
Oss

Benämner &
Villkorar

Kontakt
Oss
 
 
...  
OM OSS
 

Den globala framställningen startades ut ur svårigheten och frustrationen som möttes, i att försöka att rekrytera en bemyndigad baserad reastyrka.

Som vår globala ekonomi blir mer interconnected; lilla, medel- och stora producenter ser för att utvidga deras reor som fördelning kanaliserar in i nya territorier och behöver ett effektivt långt att tilldra kvalitets- försäljare i deras riktade geografiska områden. Det är extremt svårt, om inte omöjligt, for ett företag som lyckat introducerar deras produktofferings i en ny hemhjälp eller det utländska territoriet utan hjälpen av kunniga tekniker från deras uppsätta som mål närmare detalj, marknadsför. Upprättande av nyckel- förhållanden, med tekniker, som är kunniga av de potentiella kunderna, och deras köpande behöver, är den huvudsakliga utmaningen som vänder mot något reautvidgningsförsök.

Försvåra den processaa representativa rekryteringen, är faktumet att det finns hundratals oberoende reaanslutningar i existens och det finns ett ändlöst numrerar också av tidskrifter och tidskrifter för bransch specifika från som att välja från. Pröva att använda dessa typer av kommunikationen ”för gammal teknologi” bearbetar för att rekrytera, eller att utvidga ett företags oberoende försäljarestyrka kan extremt frustrera med inskränkt eller ingen framgång. Dessa bearbetar rekrytering är också extremt dyr och endast blottan ett företags reatillfällen till mycket inskränkt åhörare.

Den globala framställningen bildades för att lösa de över noterade problemen och för att möjliggöra ett fabriks- företag för att visa deras rekryteringannonseringar någonstans i världen och i modersmål av deras riktade geografiska områden. Den globala framställningen fokuserar specifikt på att anknyta producenter med oberoende försäljare, genom att ge den mest omfattande exponeringen till en producents rekryteringannonseringar.

 

 

 

 
home to global representation HEM    SITEMAP   RSS