independent sales reps

Ongeveer
Ons

Termijnen &
Voorwaarden

Contact
Ons
 
 
...  

VOORWAARDEN
 

Algemene Voorwaarden:
GlobalRepresentation.Com is een online reclame het posten van plaats (de „Plaats“) voor fabrikanten het kijken om onafhankelijke verkoopvertegenwoordiging aan te trekken. De volgende informatie verklaart de „Termijnen van Gebruik“ waaronder uw gebruik van GlobalRepresentation.Com wordt geregeerd. De termen „u“ en „Gebruiker“ verwijs naar alle individuen en entiteiten die tot dit toegang hebben Plaats om om het even welke reden. Door voor te leggen informatie aan, toegang tot de informatie van, of het doorbladeren van de Plaats, de Gebruiker gaan akkoord aan en keurt, zonder beperking of kwalificatie goed, de voorwaarden het van gebruik, met inbegrip van GlobalRepresentation.Com De verklaring van het Beleid van de privacy. Deze Voorwaarden vertegenwoordig een wettelijke overeenkomst tussen u en GlobalRepresentation.Com. Globale Vertegenwoordiging, LLC („GlobalRepresentation.Com“ of de „Globale Vertegenwoordiging“) reserveert recht deze Voorwaarden Op elk ogenblik te veranderen door nieuwe Voorwaarden Bij deze plaats te posten. Als u om het even welke vragen betreffende de Termijnen en Voorwaarden hebt, gelieve te verzenden een e-mail naar info@globalrepresentation.Com.

De Inhoud van de website:
Al websiteinhoud is het bezit van Globale Vertegenwoordiging. Al websiteinhoud wordt beschermd door beide Verenigd Staten en buitenlands auteursrecht en merkenrecht. Terwijl De globale Vertegenwoordiging gebruikt redelijke inspanning te omvatten nauwkeurige en bijgewerkte informatie over zijn Globale Plaats, De vertegenwoordiging maakt geen garanties of vertegenwoordiging in verband met zijn nauwkeurigheid. De globale Vertegenwoordiging veronderstelt nr aansprakelijkheden of verantwoordelijkheden voor om het even welke fouten of weglatingen in de inhoud van de Plaats. Uw gebruik en het doorbladeren van de plaats is op uw eigen risico. Alles op de Plaats wordt verstrekt aan Gebruikers „ZOALS“ ZONDER GARANTIE IS VAN OM HET EVEN WELKE UITGEDRUKT OF IMPLICIETE SOORT, OF OMVATTEND, MAAR BEPERKT NIET TOT, IMPLICIETE WARANTIES OF MECHANTABLITY, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, OF NIET-OVERTREDING. IN GEEN OMSTANDIGHEDEN ZAL DE DE EIGENAAR OF UITGEVER VAN DE PLAATS AANSPRAKELIJK BEN VOOR OM HET EVEN WELKE SCHADE, DIE ZONDER BEPERKING OMVATTEN, DIRECT, INDIRECT, BIJKOMEND, GEWICHTIG OF PUNTATIVE SCHADE DIE (, MAAR BEPERKT NIET TOT VERLIES VAN GEBRUIK OMVATTEN OF VERLIES VAN WINSTEN), ZICH VOORDOET UIT OF IN OM HET EVEN WELKE VERBONDEN MANNAER MET HET GEBRUIK VAN INFORMATIE OF DE DIENSTEN, OF DE MISLUKKING OM INFORMATIE OF DE DIENSTEN, VAN DE WEBSITE TE VERSTREKKEN.

Geschiktheid:
Alle Gebruikers van GlobalRepresentation.de Com Plaats moet ben 18 jaar oud of ouder. Door de tot Plaats toegang te hebben en gebruikend zijn hulpmiddelen en informatie, de waarborgen van de Gebruiker dat zij zijn 18 jaar oud of ouder en gaan met akkoord Hierin beschreven voorwaarden. De gebruiker ook rechtvaardigt dat zij de Plaats zodanig dat zullen gebruiken is in overeenstemming met alle toepasselijke wetten en verordeningen.

Reclame die op GlobalRepresentation wordt gepost.Com:
De globale Vertegenwoordiging kan, bij is enige discretie, verwijderen of weiger om om het even welke voorgelegde advertenties te tonen. Bovendien, De globale Vertegenwoordiging zal volledig gezag hebben en discretie op de manier waarin om het even welke reclame is vermeld, getoond, gezocht, toegang gehad tot, gedownload, gekopi�ërd, of in hoe dan ook gebruikt op zijn Plaats. Door in te tekenen aan of registrerend op GlobalRepresentation.Com- website, de gebruiker verstrekt toestemming aan Globale Vertegenwoordiging om de informatie te onthullen die aan andere Gebruikers wordt verstrekt van onze dienst. De globale Vertegenwoordiging is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het verdere gebruik van de onthulde informatie. De globale Vertegenwoordiging be*houdt zich het recht voor reclame te verwijderen van zijn Plaats, bij is enige discretie. De globale Vertegenwoordiging is niet verantwoordelijk voor om het even welke untruthfulness of onjuiste voorstellingen bevat in advertiser het posten. De globale Vertegenwoordiging is geen partij aan enige overeenkomsten tussen advertiser en de verkoopvertegenwoordiger of de agent en is niet verantwoordelijk voor om het even welke eisen deze de partijen kunnen tegen elkaar hebben of brengen.

De Registratie en het Wachtwoord van de gebruiker:
Alle Gebruikers zijn volledig verantwoordelijk voor de verwezenlijking en behoud van hun individuele rekeningsinformatie en wachtwoord. De gebruiker is verantwoordelijk voor het beschermen hun rekeningsinformatie en wachtwoord tegen onbevoegd gebruik. De gebruikers zijn verantwoordelijk Globaal onmiddellijk om mee te delen Vertegenwoordiging als om het even welk onbevoegd gebruik op hun voorkomt rekening.

Het facturerings en van de Betaling Methodes:
De betaling moet door de klant voorafgaand aan een reclame worden verricht het verschijnen op de Plaats. De betaling moet worden verricht door te gebruiken een American Express, een Mastercard, of creditcard van het Visum. Een ordeerkenning zal aan het e-mailadres worden gepost verstrekt door de klant. De reclame zal aan verdergaan ben reposted tijdens verdere periodes tot een verandering of de annuleringsorde wordt ontvangen van de klant. Status de van de „Gekenmerkte Lijst“ zal slechts wordt gehandhaafd als een reclamelijst wordt vernieuwd voor een extra zes (6) maandperiode. Geen gedeeltelijke maand of de periode terugbetalingen zullen worden verstrekt. Globale Vertegenwoordiging be*houdt zich het recht voor zijn prijzen of het facturerings methodes te veranderen op elk ogenblik. Het geschikte bericht zal aan beïnvloed worden verstrekt klanten van zulk veranderingen. Het is advertiser verantwoordelijkheid Globale Vertegenwoordiging onmiddellijk om te verstrekken met om het even welke contact of het facturerings informatieveranderingen.

Ongevraagde Commerciële E-mail (Spam):
Alle Gebruikers van GlobalRepresentation.de Com Plaats is belemmerd van het gebruiken van de Plaats, zijn geposte informatie, of zijn hulpmiddelen, om ongevraagde commerciële e-mail te verzenden of te produceren (Spam).

Hyperlinks aan Andere Websites:
Deze plaats bevat hyperlinks aan andere in werking gestelde websites door andere partijen. De globale Vertegenwoordiging controleert niet of bezit deze andere websites en is niet verantwoordelijk voor het onderzoeken van of de evaluatie van de geschiktheid, nauwkeurigheid, of wettelijke juistheid van hun reclame. Globaal De vertegenwoordiging onderschrijft niet, adviseert of keurt goed van om het even welke websitehyperlink. De globale Vertegenwoordiging ontkent om het even welke virussen, tekorten of een andere defecten dat met de hyperlinks geassociërd worden die op de Plaats worden verstrekt. De hyperlinks worden verstrekt op de Plaats voor het nut bij het meedelen van het advertiser gewenste bericht.

 

 

 

 
home to global representation HOME    SITEMAP   RSS