independent sales reps

Ongeveer
Ons

Termijnen &
Voorwaarden

Contact
Ons
 
 
...  
ONGEVEER ONS
 

De globale Vertegenwoordiging was uit de moeilijkheid begonnen en de frustratie die in het proberen wordt ondervonden om een opgedragen gebaseerde verkoopkracht aan te werven.

Aangezien onze wereldeconomie meer onderling verbonden wordt; de kleine, middelgrote, en grote fabrikanten kijken om hun kanalen van de verkoopdistributie uit te breiden in nieuwe gebieden en een efficiënte manier nodig te hebben om de vertegenwoordigers van de kwaliteitsverkoop op hun gerichte geografische gebieden aan te trekken. Het is uiterst moeilijk, als niet onmogelijk, voor een bedrijf hun productdienstenaanbod in een nieuw binnenlands of buitenlands grondgebied zonder de hulp van goed geïnformeerde vertegenwoordigers van hun specifieke gerichte markten met succes om te introduceren. Het vestigen van zeer belangrijke verhoudingen, met vertegenwoordigers die van de potentiële klanten en hun het kopen behoeften goed geïnformeerd zijn, is de belangrijkste uitdaging die om het even welke inspanning van de verkoopuitbreiding onder ogen ziet.

Complicerend het representatieve rekruteringsproces, is het feit dat er honderden onafhankelijke verkoopverenigingen bestaand zijn en er ook een eindeloos aantal industrie-specifieke tijdschriften en tijdschriften is waarte kiezen van om van. Proberen om deze types van „oude technologie“ communicatie hulpmiddelen te gebruiken om de onafhankelijke de verkoopkracht van een bedrijf aan te werven of uit te breiden kan uiterst frustrerend zijn met beperkt of geen succes. Deze rekruteringshulpmiddelen zijn ook uiterst duur, en stellen slechts de verkoopkansen van een bedrijf aan een zeer beperkt publiek bloot.

De globale Vertegenwoordiging werd gevormd om de hierboven genoteerde problemen op te lossen en een verwerkende bedrijf toe te laten om hun rekruteringsreclame in de wereld en in de moedertaal van hun gerichte geografische gebieden overal te tonen. De globale Vertegenwoordiging concentreert zich specifiek op aaneenschakelingsfabrikanten met onafhankelijke verkoopvertegenwoordigers door de uitvoerigste blootstelling aan de rekruteringsreclame van een fabrikant te verstrekken.